Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

Limpa2k - foobar2k lookalike

 Nu finns första versionen av min foobar2k lookalike för Linux att hämta ned från följande sida:

http://code.google.com/p/limpa2k/downloads/list

Finns även versioner för Mac OS X och Windows!

För de som inte vet vad Foobar2k/Limpa2k är för något så är det musikspelare det gäller.

Alternativ för kommentarvisning

Välj ditt önskade sätt att visa kommentarerna och klicka på "Spara" för att verkställa dina ändringar.

extons bild

 Jag testade ditt program i Windows 7. Fungerade mycket bra, men vad är skillnaden jämfört med andra musikspelare? Är det "bara" storleken (ca 4 MB)?

LINUX.EXTON.NET

noxxiks bild

 Tanken bakom programmet är att det ska likna foobar2k så mycket som möjligt i framtiden (eftersom det var den mediaspelaren jag gillade mest från när jag körde Windows enbart). Så egentligen är den tänkt att enbart vara för Mac OS X och Linux eftersom det inte finns foobar2k för dessa plattformar. Men eftersom programmet är skrivet i C++ och QT samt användandes FMOD så är det inte så svårt att enkelt få den till Windows utan några större problem heller.