Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

Flyttat in i molnet

Idag har jag flyttat in linuxportalen.se i Amazons moln (AWS). Det har varit lite driftstörningar under flytten men jag tror det inte påverkat så många.

Flytten gick bra, men det kan naturligtvis uppstå problem jag inte märkt själv. Linuxportalen är bra dokumenterad efter alla flytter vi gjort under åren, så det var enkelt att migrera webplatsen. Meddela mig på jonas.bjork (snabel-a) gmail (punkt) com om du hittar något fel.