Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

Slackware 14.0 RC5

Wed Sep 19 23:52:16 UTC 2012 Here we go one more time with Slackware 14.0 release candidate 5. Really, this time it is not a drill! Everything is in place and ready to release at this point, and unless there's some kind of showstopper found (which doesn't seem too likely after all the testing that's happened), the release can be expected soon. After careful consideration and a considerable amount of internal testing I did relent to give the kernel one more bump to 3.2.29, so of course 3.2.30 was released a couple of hours ago. Wink But that's not a showstopper, and it seems to be time to get off the never-ending kernel upgrade treadmill until the next cycle begins. Speaking of kernels, I added sample .configs for all the 3.x kernel branches in /testing. So test away, and if there are any new problems (or old ones that we missed), let us know soon!

http://www.slackware.com/changelog/current.php?cpu=i386

http://www.slackware.com/changelog/current.php?cpu=x86_64

http://www.slackware.com/changelog/current.php?cpu=arm