Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

Skamlös reklam för linuxnyheter.se

 Jag har dragit igång linuxnyheter.se, en bloggliknande nyhetssajt som är tänkt att skildra nyheter (i kortform nu i början) inom öppen källkod generellt och Linux specifikt. Ambitionsnivån är låg från början, ett minimum av tre nyheter per dag har jag satt som ett mål för mig själv. Förhoppningen är att det finns mycket mer att skriva om än så varje dag.

Ni är välkomna in för att kommentera, hissa eller dissa och dela med er av nyhetstips.

 

 

Alternativ för kommentarvisning

Välj ditt önskade sätt att visa kommentarerna och klicka på "Spara" för att verkställa dina ändringar.

extons bild

Bra! Äntligen händer det nåt. Sajten ser väldigt seriös ut. Tre nyheter per dag är knappast en låg ambitionsnivå! (Jämförelsevis).

En liten "anmärkning" bara: Du måste ha en tjusig ikon i adressfältet.

LINUX.EXTON.NET

cryingfreemans bild

 Då kan jag glädja dig med att det finns en sån tjusig ikon i adressfältet numera. Tack till svendus nedan för den. Smile

_______________________________________

linuxnyheter.se

svenduss bild

Vi har lagt sidan till i Nyhetsflödet på Ubuntu.se

Bra jobbat Kör hårt

---

Svendus

extons bild

Du inspirerade mig att snabbt skapa en ny linuxsida. Jag kallar den EXTON Linux | Linux Live Systems, men den ska inte bara handla om "mina" system, utan också om Linux i allmänhet.

Vi kommer nog inte att bli "konkurrenter", eftersom min sajt är på engelska. Endast 4 av 17 extondistar har numera svenska som systemspråk. 

På sikt kommer kanske EXTON Linux | Linux Live Systems att ersätta LINUX.EXTON.NET. Sistnämnda sajt använder en äldre version av Drupal. Så gammal att jag nu inte vågar uppgradera p g a risken för att allt havererar. WordPress upplever jag också som enklare att hantera.

LINUX.EXTON.NET

cryingfreemans bild

 Jamen vad trevligt! Ju mer nyheter desto bättre. Smile

EDIT: verkar som att jag borde uppdatera min "sig" nedan..

_______________________________________

linuxnyheter.se