Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

Enlightenment E17 (0.17)

Fönsterhanteraren Enlightenment E17 släpptes i stabil version den 22 december 2012 från att vara under utveckling sedan december 2000. Den 31 januari 2013 släpptes en smärre buggfix (0.17.1). http://www.enlightenment.org/ 

Alternativ för kommentarvisning

Välj ditt önskade sätt att visa kommentarerna och klicka på "Spara" för att verkställa dina ändringar.

mats_b_tegners bild

Paket till Slackware 14.0 finns här: http://slacke17.sourceforge.net/

Alternativt så kan man ladda ner SlackBuild-scripts från:
www.slackbuilds.org

Registered Linux User  #157454

If you like to cultivate insomnia.
Bed down with a pretty girl.
Amor vincit omnia.