Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

Adminstratör, moderator, Kan någon ta ansvar?

Alternativ för kommentarvisning

Välj ditt önskade sätt att visa kommentarerna och klicka på "Spara" för att verkställa dina ändringar.

 Hade varit bra med nya moderatorer samt en uppdatering så firefox fungerar.

Blir lika irriterad varje gång jag svarar på något och sedan kan jag inte posta det.

Vill inte tvingas använda en annan webbläsare endast för LP i dagsläget så kastar jag alla svar jag skrivit när jag inte kan posta dom.

nesnomiss bild

 Enig till både inlägg och kommentar!

ein.anderssons bild

 För att inte tala om allt spam på sidan

Denna text får användas enligt CCommons BY-ND 2.5 med undantag från att den inte får kopieras, sändas eller distribueras utan att informera mig

jonasbjorks bild

Nille, editorn fungerar i Firefox 20.0 på Ubuntu 13.04 nu.. yes

--
Jag är grundare av och administratör på Linuxportalen. Kontakta mig om du har frågor, funderingar eller synpunkter kring Linuxportalen.se .

yes Tackar, detta har drivit mig till vansinne. Laughing out loud

Hoppades att klipp och klistra skulle fungera normalt med en ny editor men den gnäller fortfarande på min webbläsares säkerhetsinställningar, vilket inga andra forum gör men man kan inte få allt.

Men är väldigt glad att det fungerar med Firefox igen Smile

kimjohanssons bild

Jag har vissa modereringrättigheter. Om det verkar som att det ligger något på sidan som bör tas bort så kan ni Maila mig på kimsson78@gmail.com om det verkar som att jag varit borta ett tag. Finns några till moderatorer men jag kan inte sätta fingret på vilka de är förutom Jonas.

tux-svens bild

Tack Kim! Bra städat med STORA kvasten - inte en väska kvar! Smile

---

Windows are for houses, Linux is for computers!

 

andys bild

 ok jag kan skriva i Crome.

Jag försökte skriva ett inlägg förut men enda rubriken i denna tråd kom med.

 

Men SPAMet på denna sida går ju inte att missa det borde åtminstone kunna rensas bort, och det måste finnas aktiva moderatorer, ser ingen mening att maila om det då det dyker in först på sidan och väller in varje dag.

Jag har mailat Jonas om att få bli moderator då jag är det på andra sidor men ej fått svar.

jonasbjorks bild

Jag tror inte jag fått något sådant mail. Jag finns på jonas.bjork hos gmail punkt com .

--
Jag är grundare av och administratör på Linuxportalen. Kontakta mig om du har frågor, funderingar eller synpunkter kring Linuxportalen.se .

jonasbjorks bild

Ansvar över vad? Jag har i veckan ordnat med mod_security med komersiella prenumerationslistor. På två dagar hade vi 475 försök till intrång registerade. Jag tror, och hoppas, att spambotarna kommer försvinna i och med det här.

Angående texteditorn i Firefox så har jag det på min att-göra-lista, men har inte hunnit med än. Det största rycket var att uppgradera servern och Drupal till senaste versioner. Otroligt att vi inte blivit sönderhaxxade, med alla de hålen vi hade Smile

Aktiviteten på LP är ganska låg idag och jag håller sidan levande, som bekant, enbart för att bevara dess historiska värde. Har funderat på att börja skriva fler artiklar och hålla sidan uppdaterad bättre. Mattias Friman har dock gjort det på linuxnyheter.se redan och jag vet inte hur stor "marknaden" är för linuxnyheter idag.

Personligen kör jag Linux varje dag fortfarande. Jobbar med linuxadministration på heltid sedan 2009, med lite avstickare mot utbildning, som jag inte tycks kunna hålla mig från.

--
Jag är grundare av och administratör på Linuxportalen. Kontakta mig om du har frågor, funderingar eller synpunkter kring Linuxportalen.se .