Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

Ubuntu 13.04 släpps idag 130425!

Idag släpps Ubuntu 13.04 alias Raring Ringtail i skarp version. Min svenska remaster av Ubuntu 13.04 LFA (Linux för alla) kan också laddas ner fr o m idag. LFA 64bit 13.04 ligger på Svenska Linuxföreningens server.

Du kan i LFA köra/testa sex (6) olika skrivbordsmiljöer live (under körning från skiva/usb-sticka), nämligen Unity 7.0 (Ubuntu), Gnome 3.6.4, Mate 1.6, Razor-qt 0.5.2, Cinnamon 1.7.4 och XBMC 12.0 (An award-winning free and open source (GPL) software media player and entertainment hub for digital media). Unity är standardmiljö. Du väljer dock själv på LightDM:s inloggningssida vilken skrivbordsmiljö du vill ha.

Läs mera om LFA...

Alternativ för kommentarvisning

Välj ditt önskade sätt att visa kommentarerna och klicka på "Spara" för att verkställa dina ändringar.

extons bild

Jag har gjort en ny mera ”ubuntulik” version av LFA 13.04 (Linux för alla) på svenska. Den nya versionen kör du som den vanlige användaren ubuntu (liksom i originalet Ubuntu13.04). Du kan inte logga in till något av de sex skrivborden som rootLäs mera om nya LFA…

LINUX.EXTON.NET

djangos bild

Celtics president of basketball operations Danny Ainge and Green's agent Coach Outlet Online David Falk, maintained during the lengthy delay that the deal eventually would get done

Coach Factory Online

but wouldn't shed light on what was holding up the process

Coach Outlet

More on the CelticsKeep on top of the Green throughout the offseason with ESPNBoston. Coach Outlet The Legends have posted records of 24-26 in both of their D-League seasons to date

Detta är spam men den väl valda bilden till namnet borde tyda på mänskligt reggat och inte en bot.