Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

Test resultat av Skype på Lubuntu

Fick en råd på den här, forumet att installera Lubuntu som sagt jag gjorde en hårdisk installation på datorn

Installerade, Lubuntu gogglade hur man instalerar Skype det gick fint, Nu till testet på min frus dator hon hade 30min samtal till sin vänina samtals ljud var bra fick bekräftat av väninan att ljudet var bra vi fick sätta på webcamera själv väninan sa att bilden var bättre och skarpare en den vi hade på vår xp operativ.

Samtal kvalitet samt bild kvalitet var bra, även skickat sms eller medelanden skrivet funkar fint, På Lubuntu med Skype.

 

 

Alternativ för kommentarvisning

Välj ditt önskade sätt att visa kommentarerna och klicka på "Spara" för att verkställa dina ändringar.

andys bild

Perfekt.