Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

Run your Slackware installation with the latest kernel – 4.10.2! Released today (170312)

Kernel 4.10.2-x86_64-exton is my newest Slackware kernel. The stable kernel 4.10.2 was released by Kernel.org on March 12, 2017.

I have compiled a very useful (as I think) 64 bit kernel for Slackware Current (14.2) and/or all Slackware derivatives. For example Slax, Zenwalk and SlackEX. The kernel is compiled exactly in the same way as Slackware’s latest kernel huge. “My” kernel 4.10.2-x86_64-exton has even more support for new hardware, etc. Kernel 4.10.2 is the latest kernel available from Kernel.org. Released 20170312.

What’s new in kernel 4.10? - https://fossbytes.com/linux-kernel-4-10-released-new-features/

READ MORE: http://www.exton.se/?p=1277