Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

Exton|OS Build 170607 with Mate 1.8.0, Refracta Tools (build your own live Ubuntu system) and kernel 4.11.0-5-exton

NEWS 170607 ABOUT Exton|OS with Mate 1.18.0 and Refracta Tools
The Desktop Environment is Mate 1.18 A fork of GNOME 2. It provides an intuitive and attractive desktop environment using traditional metaphors for Linux and other Unix-like operating systems).

Program content in build 170607: Refracta Tools, Firefox, Gimp, Vlc and GParted. Also all necessary additions in order to install programs from source. All packages have been updated to the latest available version as at June 7, 2017. Google Chrome has been removed since it’s now possible to use Netflix in Firefox.

IMPORTANT ABOUT REFRACTA TOOLS
Refracta tools are pre-installed in Exton|OS Mate Build 170607. Use them to create your own live installable Ubuntu system. I mean create your own installable Ubuntu 17.04 Live DVD once you have installed Exton|OS to hard drive. I mean change everything and then create a whole new Ubuntu live system. Start Refracta from Applications >> System Tools >> Refracta Snapshot. You don’t even have to install Exton|OS to hard drive before you can use the Refracta tools. If you have plenty of RAM you can create a new (your own!) Ubuntu system while running Exton|OS from DVD or a USB stick. Please note that the whole Refracta process (creating your new ISO) will only take 5 – 10 min! You’ll find the ISO in /home/snapshots. (Or change that in /etc/refractasnapshot.conf). The whole thing is very simple. Refracta Installer replaces Ubiquity (Ubuntu’s installer). Refracta Installer is also very simple to use. No “expert knowledge” is needed.

SCREENSHOTS
Screenshot 1 of Exton|OS’s Mate Desktop
Screenshot 2 of Exton|OS’s Mate Desktop running Spotify
Screenshot 3 of Exton|OS’s Mate Desktop running Refracta Snapshot

READ MORE…

Alternativ för kommentarvisning

Välj ditt önskade sätt att visa kommentarerna och klicka på "Spara" för att verkställa dina ändringar.

Lasps bild

Jag är nog för gammal och tafflig på engelska för att kunna lista ut User och Password till dina distributioner!
Så längre än så kommer jag inte!