Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

ExTiX 17.8 – “The Ultimate Linux System” – with LXQt 0.11.1, Refracta tools, Nvidia 384.90 and kernel 4.13.0-15-exton – Build 171012

ExTiX 17.8 LXQt Build 171012 is now on the front page at DistroWatch.com. This fact will dramatically increase the download rate.

READ MORE: http://distrowatch.com/index.php?dataspan=1

Alternativ för kommentarvisning

Välj ditt önskade sätt att visa kommentarerna och klicka på "Spara" för att verkställa dina ändringar.

extons bild

Softpedia 171013: "GNU/Linux developer Arne Exton recently released a new version of his ExTiX Linux distro, which he dubs as "the Ultimate Linux System," based on Ubuntu 17.10 and Debian GNU/Linux 9 "Stretch."

Tagged as Build 171012, ExTiX 17.8 is the most recent update of the GNU/Linux distribution, which appears to be the first to be based on Canonical's upcoming Ubuntu 17.10 (Artful Aardvark) operating system, but also borrowing some packages from the repositories of Debian GNU/Linux 9 "Stretch" OS."

READ MORE: http://news.softpedia.com/news/extix-17-8-the-ultimate-linux-system-is-f...

LINUX.EXTON.NET