Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

Gnome 3 ikonstorlek

 Hur ändrar man ikonstorlek och ikontextstorlek i Gnome 3.

Ikonerna är ju för stora och ikontexten för liten.

Unity har ju faktiskt en bättre balans i det här fallet.

Varför har Gnome 3 inga stänga av resp återstart knappar.

Har bara testat Fedora 16

Alternativ för kommentarvisning

Välj ditt önskade sätt att visa kommentarerna och klicka på "Spara" för att verkställa dina ändringar.

FoHs bild

"Stäng av"-alternativet ska komma fram om du håller ner Alt. De har fått kritik för det, antar att de resonerade lite likadant som Microsoft gjorde med Vista, som ju defaultade till suspend to ram typ.