Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

abergman: ang saknade smileys

Som ni ser så saknas det smileys på en del ställen. exvis sista kommentaren till det här inlägget: http://www.linuxportalen.se/forums/2009/10/18/ssl-problemet-l-st detta beror på at vi bytt Smiley-plugin, tidigare användes TinyMCEs inbyggda, men TinyMCE sög, så jag bytte till en annan i samband med uppgraderingen, och förhoppningsvis fungerar den bättre.

Det finns nu två system för han hantera smileys, ett som är inbyggt i FCKeditor och en fristående, det är den fristående som används per default.