Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

Git + OpenOffice = Sant

Utan att bli långrandig tänkte jag bara tipsa om ett trick. Se:

 https://git.wiki.kernel.org/index.php/GitTips

Git fixar inte default att diffa OpenOffice-filer (mer exakt, open-document). Men med tricket på mitten av sidan ovan går det att se exakt vad som ändrats mellan varje revision. Jag använde det själv idag. Det funkar.