Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

Knappande på min LILLA Eee PC!!!

Hej! Smile

Nu har jag äntligen fått hem min eee pc, går bättre än jag trodde att skriva på den (jag har rätt stora fingrar)!

Har precis kopplat in wlan hemma så de vart lite pillande me det, har aldrig använt wlan förut...

Imorn kväll ska jag nog börja pilla me programvaran, de första jag ska göra är att ta bort easy mode och lägga dit en startmeny!

 

Nehe nu blir det lite sovning, godnatt allihop!

MvH //AleX

Alternativ för kommentarvisning

Välj ditt önskade sätt att visa kommentarerna och klicka på "Spara" för att verkställa dina ändringar.

mikaeljs bild


Jag tyckte också att det var hyfsat lätt att skriva på EeePCn. Det enda som händer mig ibland är att jag trycker på enter istället för tangenterna nära den. Men det händer lika ofta på det vanliga laptopen Smile~~~ *nixBloggen - http://nixblogg.blogg.se ~~~

  ~~~ Have a goodyear - http://www.youtube.com/watch?v=tO2wb-LarfU ~~~