Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

greed.linuxchick.se is here!

 

This is my new beauty, a Sun Enterprise 420R with 4x UltraSPARC-II 450 Mhz and 4GB of RAM. Along with my other boxes this one is named after one of the seven death sins and this one will proudly go by the name greed. Greed is supposed to run Solaris 10 with zones and will also server as Apache Tomcat server for one of my crazy projects.

Read more: http://www.linuxchick.se/2008/07/22/greedlinuxchickse-is-here/