Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

Mainframes are here to stay

An anual survey made by the management software maker BMC shows that 65% of their customers will increase workloads on mainframes and maintain the plattform for the long-term. As I\'ve believed for many years the future for the mainframe is bright and in this survey a majority of IT managers report that they will not only continue to use the systems for legacy applications but start moving new workloads that could benefit from the mainframe\'s availability and scalability onto the plattform.

In the same survey nearly 75% reported that the availability advantages the mainframe offers makes a difference to their environment and 65% said that the mainframe offered a superior central data serving environment. The ability to integrate legacy applications in newer system through Web services and Service-oriented Architecture makes 44% of the respondents keep their mainframe systems.

Read more: http://www.linuxchick.se/2008/08/16/mainframes-are-here-to-stay/