Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

Ny lina + inköp av server.

Då det blir en ny lina 100/10 alt 100/100 där jag har min Colo.

Så kände jag att det var dags att ta steget ut i vuxenvärlden och köpa en riktig server.

Det vart för en

http://www1.ap.dell.com/au/en/business/servers/pedge_860/pd.aspx?refid=p...

Då jag själv kommer att ha 10 eller 100mbit där jag håller till så känns detta helt normalt.

Men nu slog det mig, jag vill inte har den lutad mot något , eller bara stående på en pappkartong.

Så hur ska jag montera den? ett väggfäste till 2 units vore givet, då kan den hänga med fronten upp och mot väggen.

 

Sen måste jag ha en bra switch Cisco 3550 eller 3560, kanske nån har nåt tips på något begat?