Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

ANNEs nätverkstekniker - can't kill them, can't live without them

Visst märks det att det är vår nu?! Dagarna blir långa, sol, värme,
fågelkvitter! Folk är glada. Underbart!

 

Idag till exempel så var det en man som sa till mig att han vill ha mig och så fick
jag en jätteskön nackmassage och så var det en hel del tal om en ”brazilian” också....

 

... Och om det var någon av er som fick några icke-kyska tankar av det där
så GÅ BORT OCH STÄLL ER I HÖRNET OCH SKÄMS!!!!!

 

...

 

Men hallå vad tomt det blev här – kom tillbaka då så jag får förklara mig!!....

 

Jo, det märks att våren har kommit för det är så väldigt mycket att göra på jobbet nu. Jag tror att solen har givit en energi-kick till alla så vi har fått in löjligt många ärenden. En av mina kollegor sa att han ville ha mig i sitt team för att de skulle hinna med. Sen kunde han
antagligen ha fyllt i alla orden i meningen, men nog 17 lät det mycket roligare när han bara sa att han ville ha mig. Laughing out loud

 

Själv har jag i flera dagar nu sprungit rumpan av mig för att få alla utvecklingsverktygen att fungera för en brasiliansk utvecklare.
Man kan inte annat än att älska alla mina utvecklare. De är väldigt kunniga och drivna människor och jag är stolt över att få arbeta med dem, men jag kan inte förstå hur de också kan vara så himla tålmodiga när vi på IT-avdelningen inte får rätt på saker och ting. Men det har i alla fall blivit en hel del snack om och med ”my brazilian” på grund av det. Jajaja, så himla roligt det var då.... Wink

 

I alla fall så har jag jättetrevliga kollegor överallt, men eftersom jag har haft väldigt mycket att göra och dessutom har blivit ytterligare stressad av att vi har haft stora driftsstopp så har nog inte jag varit en så speciellt trevlig kollega själv. Under den här veckan och några dagar förra veckan så var det våra nätverkskillar som hamnat i skottgluggen när  ag har blivit irriterad. Jag tycker normalt sett att nätverks-tekniken är jättespännande, men inte när jag vet att vi förlorar stora pengar varje minut. Då ska allt bara funka!! Hur jävla svårt kan det vara att få en sladd-jävel kopplad till en annan så att två datorer kan kommunicera med varandra?!

Och det är i de här stunderna som jag inte med ett ord nämner att jag har varit nätverkstekniker själv så att jag faktiskt förstår vad de har för problem – bara lös det
till mig!!...

 

Men men, det är mitt jobb att vara den som tar smällarna och ler vackert och verka stabil och pålitlig så att både utvecklarna och IT-teknikerna kan få arbeta i lugn och ro, så jag håller mina svärord och min irritation inom mig. Istället så går jag hem och tar ut det på träningen. Det blev nog lite för hård träning i går så i morse så vaknade jag med nackspärr... Men som jag sa så har jag jättetrevliga kollegor så att en av nätverksteknikerna masserade min nacke till mig så att jag
återigen kan le vackert och verka stabil och trevlig på
jobbet. Smile

 

Och min brasilianare
kan fortfarande inte jobba men är lika glad ändå....

 

 

 

Alternativ för kommentarvisning

Välj ditt önskade sätt att visa kommentarerna och klicka på "Spara" för att verkställa dina ändringar.

kimjohanssons bild

Stress kan ta fram det värsta i en. Jag brukar vanligtsvis skylla på en kille på jobbet "NN, du tar fanimej fram det värsta ur en!" men då brukar det mest handla om att man har dragit ett rått skämt.

 

Annars vet jag att jag kör för hårt med mina kolegor när jag kommer på dem med att göra Adolf-imitationer bakom min rygg. Skrattande

----------------------------------------------------------------------------------------------

You are scrupulously honest, frank, and straightforward. Therefore you have few friends.

jentins bild

? Varför försvann mitt och Mernils inlägg på denna sida?

-------------------------------------

www.jentin.com

mernils bild

Jag såg det ochså. Trist när man skrivit ganska mycket, och det bara försvinner.