Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

Queen Anne: Vad skulle jag ha gjort utan LP?

”Om inte linux skulle finnas vad skulle du göra då”, frågade en blogg för inte så länge sen här. Tja-a, själv skulle jag väl använda Windows och vara lika glad för det skulle jag tro?..

Om inte Linuxportalen skulle finnas vad skulle du göra då? DET är en annan fråga det!

Jag är uppfödd på Novell så när jag hittade till linux så kändes det så helt rätt. Genom Linuxportalen så kom jag i kontakt med MöLUG/MOSIG. Första gången som jag var med på en sån träff så var även helsingborgskändisarna Jonas Björk och Marcus med förutom de ”vanliga kändisarna” som brukar komma på fikaträffarna i Malmö. Alla är väldigt trevliga människor som helt prestigelöst hjälpte mig igång med linux och svarade på mina korkade frågor.

För ett par veckor sen så var jag med på en MOSIG-träff igen. Den här gången så fick jag förklaringar både baklänges och framlänges om hur SVN och GIT fungerar. Ja alltså, det var jag som bad om förklaringarna. Idag var jag på ett möte där jag fick användning av allt som MOSIGarna hade förklarat för mig. You made me look good guys! Tack så mycket!!

Sen vet jag ju inte om det så smickrande att vara känd på företaget som ”hon tjej-nörden där uppe” direkt?.. Ja, där uppe på andra våningen alltså, inte på min drottningtron för den har jag inte fått ännu. Wink

Alternativ för kommentarvisning

Välj ditt önskade sätt att visa kommentarerna och klicka på "Spara" för att verkställa dina ändringar.

mikaeljs bild


kört med cd?~~~ :rs/d/u/l ~~~

  ~~~ Have a goodyear - http://www.youtube.com/watch?v=tO2wb-LarfU ~~~

 

jonasbjorks bild

Som svar på din fråga.. Jag skulle nog fortfarande suttit och varit sur över att det inte fanns något bra svenskt linuxforum att diskutera öppen och fri programvara på Wink

--

Telling modern Internet users to stop whining is like telling them to stop breathing — it seems unrealistic and inhumane. (P. Lutus)

--
Jag är grundare av och administratör på Linuxportalen. Kontakta mig om du har frågor, funderingar eller synpunkter kring Linuxportalen.se .