Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

Anne, i en blondins värld...

The child asks granddad:
”Do you and grandma still have sex?”
Granddad answers:
”Only oral. I say 'fuck you', and she says 'fuck you' back.”

Om det är så det är så har jag haft väldigt mycket cybersex den senaste tiden. Jag har väldigt svårt för den amerikanska seden att slänga på telefonluren i örat och den irriterande ovanan att skicka mail från gemensamma mailboxar, utan underskrift. Lägg sen till att min engelska inte är tillräcklig för att bädda in min irritation så får ni en väldigt ”sexig” konversation. Gillar vi multinationella företag och kultur-förvirring?

Men det kanske bara är jag som lever i twilight-zone? Ibland undrar jag verkligen. I morse till exempel så kom jag ut på parkeringsplatsen och ser en bil som står på högkant (ligger på förarsidan). Och jag reagerar knappt ens på det. Jag var bara glad över att alla delar var kvar på min bil och att jag inte behövde hoppa över en blodpöl när jag skulle ut (har hänt, och det är jobbigt att hoppa i högklackat när man bär på flera väskor). Vad är det för fel på mitt liv?

Jag jobbar med att springa omkring på IT-avdelningen och ställa dumma frågor. Jäpp, det är mitt yrke att vara dum blondin. Passar mig utmärkt om jag får säga det. Och dessutom får jag betalt för det. Men ibland kan det bli lite förvirrande när man inte minns direkt vem man har frågat om vad. Som idag kom jag ut från toaletten när det kom fram en herre och frågade:
”Gick det bra?”
....Exakt vad var det egentligen han ville veta?...

Alternativ för kommentarvisning

Välj ditt önskade sätt att visa kommentarerna och klicka på "Spara" för att verkställa dina ändringar.

kimjohanssons bild

Som idag kom jag ut från toaletten när det kom fram en herre och frågade:
”Gick det bra?”
....Exakt vad var det egentligen han ville veta?...

Inget kunde var enklare. Som alla killar vet så gör flickor inte No2, The big P osv... Däremot vet man inte var flickor gör av sitt "fasta" avfall. Ett flertal teorier har lanserats kring detta, varav en av de mer utstuderade innefattar byggandet av Cheops pyramid... 

En vanligare teori är att flickor genomför en slags avancerad kirurgi för att avlägsna det "fasta" avfallet, och det var detta  mannen frågade om. Gick ingreppet bra?

----------------------------------------------------------------------------------------------

You are scrupulously honest, frank, and straightforward. Therefore you have few friends. www.superkadavret.net

annes bild

*asg* Och jag som efter mycket funderande fick för mig att han undrade om jag någostans i Windows hade hittat mountpointerna till en radda med fileshares som tydligen ingen vet var vi har gjort av. Jag har uppenbarligen en livlig fantasi.... ;D

jentins bild

Det vet väl alla att det luktar rosa luktsuddigummi efter tjejer när de varit på toaletten :=)

-------------------------------------

Linux e skitkul

Marcuss bild

Jag trodde de använde allt i näringen de fick i sig. och att där aldrig blev överskott.

mauths bild

Du har alldeles rätt.

Det är därför tjejer är så duktiga i skolan men inte är tillräckligt bra på  att rulla skit neråt i yrkeslivet och når därför inte toppen i näringslivet.

Tror jag i alla fall.

- "Den nyttigaste läxa livet lärt mig är att idioterna många gånger har rätt." Winston Churchill

- "Den nyttigaste läxa livet lärt mig är att idioterna många gånger har rätt." Winston Churchill