Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

Kde 4.7

Idag dök kde 4.7 upp när jag uppdaterade min Arch-installation. Kde 4.X börjar kännas polerat nu tycker jag. 

Jag vet inte om det är nytt för 4.7 men något jag la märke till var att en del av kwins effekter (eller snarare skugga) verkar försvunnit från "Desktop effect" kcm:en. De verkar istället kontrolleras av  "Window decoration" temat. Nog är det en logisk förändring?