Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

4clojure - övningar för att lära sig clojure

För några dagar sedan hittade jag sidan 4clojure http://www.4clojure.com/ den består av 151 interactiva clojure problem med varierande svårighetsgrad. När man löst ett problem kan man därefter se hur andra löste detsamma. De går från låg svårighetgrad med problem som (med lite hjälp av något tutorial eller bok) även någon utan programeringsbakgrund borde kunna lösa till lite svårare problem som implementera "game of life".