Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

Frustration över Linuxportalen

Eftersom jag inte kan posta i forumen får jag väl skrika ut min klagan den här vägen och hoppas att någon lyssnar.

För drygt tre dygn sedan försökte jag bli medlem på Linuxportalen. Inget mail med lösenord skickades dock ut. Morgonen därpå försökte jag registrera mig igen, med en annan epostadress. Inte heller den gången fick jag något lösenord. Häromdagen testade jag på nytt, med en tredje adress. I vanlig ordning fick jag inget lösenord. Det var först idag jag fick lösenord till mina tre användarkonton.

I sådana lägen är det trevligt om det finns någon man kan kontakta via epost, någon som kan tänka sig undersöka vad det är som inte fungerar. Om det finns någon sådan kontaktadress tillgänglig på Linuxportalen är den dock väl dold. Jag hittade ett par länkar som tycktes leda till kontaktaktiga personer, men när jag klickade på dem fick jag veta att jag inte var behörig att se sidan.

Nu när jag äntligen fick tillgång till mitt konto gick jag glad i hågen in på forumet och försökte göra några inlägg i de Eee PC-relaterade trådar som fick mig att vilja bli medlem till att börja med. Då informerades jag om att jag var tvungen att ange en giltig författare. Exakt hur det skulle gå till fick jag däremot ingen upplysning om, och hur jag än klickade hittade jag ingen lösning.

Då jag testade att logga ut för att se om en ny inloggning möjligtvis kunde lösa problemet tog jag mig inte in igen, så jag har bytt till användaridentitet nummer två nu. Jag har inte provat att logga in en andra gång med den här än, så det blir ju spännande att se hur det går.

Sammanfattningsvis har Linuxportalen än så länge varit en synnerligen frustrerande bekantskap. Det är knappast orimligt att tro att det finns fler som har liknande erfarenheter. Om det är så att det finns magiska knep som jag i min okunskap har försummat att utföra skulle det vara trevligt att få veta vilka dessa magiska knep är, och om det inte handlar om features utan snarare buggar skulle det vara trevligt om de åtgärdades.

Nu har jag gnällt färdigt för den här gången. Bara man tar sig igenom minfälten och taggtråden tycks det här vara en riktigt trevlig site. Tack på förhand för eventuella klargörande kommentarer.

Alternativ för kommentarvisning

Välj ditt önskade sätt att visa kommentarerna och klicka på "Spara" för att verkställa dina ändringar.

jonasbjorks bild

Vi har haft serverproblem de senaste dagarna och har börjat nysta ut vad det är som krånglar. Att du inte kan svara på inlägg i forumet beror på att du har en stor bokstav i ditt användarnamn, en konstig bugg som kom i samband med vår uppgradering till Drupal 5. Jag ändrar ditt användarnamn så du har litet b så kommer det fungera.

Välkommen till Linuxportalen!

--
Vi har ingenting att förlora och jag vet att det lönar sig att kämpa. Ingenting har vi att förlora och jag vet att det lönar sig att vänta. (Mange Schmidt)

--
Jag är grundare av och administratör på Linuxportalen. Kontakta mig om du har frågor, funderingar eller synpunkter kring Linuxportalen.se .

beardmonsters bild

Ah. Det förklarar ju det mesta i alla fall. Tack för svaret!

hoths bild

Kanske borde det läggas till en kommentar om detta vid registreringsformuläret? Alternativt, kontroll eller meddelande till lämplig administratör?

----
Linux växer snabbast!

----
Linux växer snabbast!

falconixs bild

Oturligt att det blev som det blev, men du har helt rätt i att det borde finnas något ställe där man kan få uppgifter om var man kan vända sig till vid problem eller annat.

Kanske en knapp Kontakta oss uppe vid huvudmenyn

beardmonsters bild

En sådan knapp låter som en alldeles utmärkt idé!

jonasbjorks bild

Det borde stå vid registeringen av nytt konto, det har du rätt i. Skall se vad vi kan göra.

--
Vi har ingenting att förlora och jag vet att det lönar sig att kämpa. Ingenting har vi att förlora och jag vet att det lönar sig att vänta. (Mange Schmidt)

--
Jag är grundare av och administratör på Linuxportalen. Kontakta mig om du har frågor, funderingar eller synpunkter kring Linuxportalen.se .

abergmans bild

Annars fungerar IRC alldeles utmärkt;) de flesta har jonas telefonnr, eller kan kontakta någon annan admin..

-----------

www.abergman.se - Webtjänster för privatpersoner, småföretag och föreningar.

 

 

FoHs bild

Fast som ny användare är väl inte något av de där ett alternativ...

lundatoks bild

Vadå? Det ska väl göra ont att köra Linux?

-- Blog

Sun Ultra10 med tangentbord och mus bortskänkes. PM:a mig.