Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

Programhanterare

Programhanteraren låser sej när man gör sökning av program. Efter att ha skrivit en bokstav försvinner PH automatiskt. Vid några tillfällen fått meddelande The window "Programhanteraren"is not responding. Vad kan man göra, kör dist Linuxmint-11-gnome-DVD-32bit.

Hälsningar Thommy

Alternativ för kommentarvisning

Välj ditt önskade sätt att visa kommentarerna och klicka på "Spara" för att verkställa dina ändringar.

extons bild

Testa att uppgradera hela systemet och/eller installera Synaptic. (sudo apt-get install synaptic)

LINUX.EXTON.NET