Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

Back to reality

Långsamt börjar jag hitta tillbaka till vem och vad jag är. Fem veckors ledighet har fått mig att fundera. Jag vill inte fortsätta i ekorrhjulet (varför det nu heter så). Changes are coming!

Alternativ för kommentarvisning

Välj ditt önskade sätt att visa kommentarerna och klicka på "Spara" för att verkställa dina ändringar.

Pettmans bild

Ekorrhjulet heter det nog för att man springer och springer men inte rör sig det minsta.
___________________________________
Förkortningar jag använder:
FOSS - Free (and) Open Source Software
to be continue...

___________________________________
För övrigt anser jag att CapsLock bör förgöras...

Charlies bild

Ja, men ekorrar brukar väl inte springa i hjul? Marsvin, javisst! Men ekorrar??

darus bild

Vad är planen för att ta dig ur?

Charlies bild

Jag vet inte riktigt. Nåt förslag?

darus bild

Mja, försöker ta mig in för tillfället. {#emotions_dlg.undecided}

Men det vanliga är väl att försöka skaffa sig någon form av passiv inkomst och minska sina utgifter och investera de pengarna på nått sätt. Är väl börsen eller attraktiva webbplatster/webbaplikationer och kränga annonser jag kikar på. Känns ju dock som att det inledningsvis är väldigt mycket jobb innan några pengar börjar generera nya pengar. Och tvivlar starkt på bli rik över en natt via varken börsen eller en webbplats så tålamod är nog kanske det allra viktigaste. 

janneks bild

Börsen är inte ärligt arbete, det är dom fattiga som vi som betalar i slutänden. Låter bättre med webbgrejer. Lär dig Linux , verkar finnas jobb.

 

l

 

darus bild

Hur menar du nu? Förklara gärna vad som är ett "ärligt arbete" i så fall så man förstår hur du tänker. 

Tänk på att det finns lika många sätt att se på börshandel som det finns linuxdistributioner... alla är inte giriga daytraders som driver på kortsiktigheten på börsen och skyhöga bonusar till direktörer.

Problemet med Linux (som jag anser jag "kan") är att det fortfarande är ett jobb som måste utföra dagligen för att få in pengar. Webbsidor kan börja generera en passiv inkomst men är en hel del jobb innan man är där. Jag har inget emot hög arbetsinsats under en period men då vill jag ha igen pengar i många år efter utan att behöva gör särskilt mycket.

Gott om linuxjobb vet jag inte, inte är här uppe iaf. Får väl flytta söderut om de inte löser sig snart.

jonasbjorks bild

Jag får massor av erbjudanden i min e-post varje dag. "invest $100 and get $50,000 / week WITHOUT DOING ANYTHING". Skall jag skicka över dem till dig?

--
Failure is not an option. It comes bundled with your windows installation.

--
Jag är grundare av och administratör på Linuxportalen. Kontakta mig om du har frågor, funderingar eller synpunkter kring Linuxportalen.se .

darus bild

Hehe, tror man att man kan tjäna pengar WITHOUT DOING ANYTHING är man dum och blir lurad. Väldigt enkelt.

jonasbjorks bild

Jag ville bara vara snäll. Själv hinner jag inte med alla erbjudanden.. Wink

--
Failure is not an option. It comes bundled with your windows installation.

--
Jag är grundare av och administratör på Linuxportalen. Kontakta mig om du har frågor, funderingar eller synpunkter kring Linuxportalen.se .

benzins bild

Sådär kände jag för ca 1år sedan. Less på att knega som styr-/regler tekniker. Då bestämde jag att göra nått åt saken och nu sitter jag på en ky-utbildning och läser linuxsystem. Kul som fan! Fundera på vad du vill göra och försök sedan nå dina nya mål:-)

 

Mvh B