Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

Lite kul

Jaha då har man blivit Norrlänning.........

Vi flyttade ju ihop med en it-tekniker.... en dag kommer jag hem å upptäcker hans eminenta nya kylanläggning... En påse med kallt vatten och is.... Smile funkar utmärkt till den gamla bärbara.....

Själv vart jag med jobb i turistbranschen, till stor del tack vare mina kunskaper i datorhantering (och tyska och svenska språket), datorkunskperna har många av er bidragit med, tackar för det! Tjejerna trivs utmärkt, frånsett datorerna i skolan. De vill ha en linuxdist på USB-sticka, så de slipper "möget" med andra mer kända OS. Vi tankar alltså hem lämplig dist från Exton och tackar Exton igen för det arbete han lägger ned. Rapport följer när vi har testat.

Ha det gott!