Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

Opera

Hej alla glada!

Jag vill bara slå ett slag för den lilla utmärkta webbrowsern Opera. Har nu kört den ca en månad inklusive deras mail och det har funkat bra. Jag gillar det här med att ha mailen integrerad i min visningslist mm..... Visst, internetbanken protesterar men den går att använda via Opera.

Jag tycker vi ofta av ren slentrian gör reklam för Eldräven och Dunderfågeln som är jättebra men eftersom vi ju alla värnar om valfrihet mm är det väl inte fel att framhäva andra alternativ....

Det var ju ursprungligen mina tjejer som tyckte att vi ska använda Opera.....  Hmmm..... den unga generationen kanske inte är så dum i alla fall.....   Wink   ......  säger en gammal mamma......

Ha det gott och njut av sommar, semester mm

Alternativ för kommentarvisning

Välj ditt önskade sätt att visa kommentarerna och klicka på "Spara" för att verkställa dina ändringar.

polters bild

Anledningen att Firefox i FOSS-sammanhang ofta lyfts fram framför Opera är kanske inte så konstigt, med tanke på att Opera inte är fri programvara.

Maarkuss bild

Glöm inte Seamonkey.

desirees bild

Det är ju i och för sig sant att Opera inte är öppen programvara, men den kostar ingenting att använda och har som sagt många trevliga och bra funktioner.

Seamonkey kikade vi på för rätt längesedan men det är kanske dags att kolla in den igen

Désirée ingen kan allt men alla kan något

Désirée ingen kan allt men alla kan något