Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

Thursday, one more day to survive this week

 

 

Chalmers, math, the library, two hours in the quiet studying room going through the books @>>

Ooops, should have been at work 20 minutes ago ... @>>

My body hurts after yesterdays distance intervall running - the fact that the brain does not hurt after a full days work/studying is interesting - then againg, by now, the wetware has many hours in practice @>>

Walk home after work, one hour, not much time to study ... @>>