Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

Hej och tack alla som följt mig under denna korta tid på linuxportalen.se!

 

 

Hej och tack alla som följt mig under denna korta tid på linuxportalen.se!

device_x byter nu namn till zdevice och passar samtidigt på att byta från linuxportalen.se till http://zdevice.wordpress.com/

Lycka till i fortsättningen med linuxportalen!

zdevice/device_x

Alternativ för kommentarvisning

Välj ditt önskade sätt att visa kommentarerna och klicka på "Spara" för att verkställa dina ändringar.

Lasps bild

Tänk om vi bara hade förstått! >>£

FoHs bild

Tycker det var lite roligt sätt att blogga på! Inte för att det kanske ger andra så mycket annat än att förundras över haiku-stilen, och förmodligen skulle man själv inte komma ihåg så mycket om man besökte sina bloggposter ett år senare. Kanske kunde få in lite mer matnyttigt (om det är något mål i det hela) genom att ha länkar på vissa av orden. Lycka till med bloggandet i fortsättningen Smile