Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

Simple Buffer Parsing With C99

Eftersom min idé om att kunna aggregera sin externa blog här inte drog något intresse och Planet Imbumba verkar död så gör jag en liten specialare. Wink

 

A friend of mine asked some questions relating to socket programming which spurred me to create a simple example based on an application I wrote a while back. It’s pretty basic stuff but I decided to post it here in case anyone has any feedback to offer.

More..

Alternativ för kommentarvisning

Välj ditt önskade sätt att visa kommentarerna och klicka på "Spara" för att verkställa dina ändringar.

Kristians bild

Bra skrivet David, jag gillar dina bloggar Smile

---------------------------------------