Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

#include <tillbaka.h>

Hojj!

Kanske finns det någon som kommer ihåg mig från LP starten. Jag tog och frivilligt avregistreade mig för att jag hade svårt att ha balans med datorer. Nu känner jag att jag lyckas styra detta mera.

Jag har också hållit mig undan från programmering en del, men känner att nu tror jag att jag kan klara av att hantera detta.

Många har ju kommenterat om det ny uppdaterade LP. Men jag måste bara lägga mig in i den smeten också. För det är verkligen fint gjort nu, mycket stilretn och överblickbart. Bra jobbat!

Alternativ för kommentarvisning

Välj ditt önskade sätt att visa kommentarerna och klicka på "Spara" för att verkställa dina ändringar.

Marcuss bild

Undrade väll vart du tog vägen!

 

Välkommen  tillbaka Skrattande

dikatlons bild

tack :]

- ARCH LINUX -

jeffs bild

Ja, jag har också saknat dig och alla dina intressanta projekt. Hur går det med filsystemet?

Välkommen tillbaka!

--------------------------

------

dikatlons bild

Härligt!

Ang. filsystemet. Jovars det går sakta frammåt, det tar tid. Det är ju egentligen inte ett filsystem dock Tongue

Namnet GnuFS gäckar, Gnu Future Storage står det för och är helt enkelt en unifierad lagring av både data metadata och taggar. Men egentligen så har jag tappat motiviationen för jag hann ju inte komma så långt. Det är ju faktiskt så att mångt och mycket så gör Nepomuk det jag eftersträvade (fast inte hela vägen).

- ARCH LINUX -