Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

Onsdagsuppgiften

Svar från måndagen
Ne auderis delere orbem rigidum meum! — Våga inte radera min hårddisk!

Denna gången skall en digital företelse beskrivas som om naturfolket hade ut fört det. Antagligen i bild eller text. Ge en kreaktiv förklaring motsvarande söka på google fast i deras levnads stil helt ovetandes om all elektronik och modertn teknik