Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

Exton-Karmic Maxi 9.10

Idag uppgraderade jag till den skarpa versionen av Ubuntu 9.10, alias Karmic Koala (The best Ubuntu Linux ever?). Allt fungerar som väntat perfekt. Jag kommer inom någon dag att lägga ut en svensk remaster av Ubuntu 9.10 för gratis nerladdning. Den kallar jag Exton-Karmic Maxi 9.10 LiveDVD. Min remaster kommer inte att sakna något väsentligt program.

Tillägg nästa dag 091101
Exton-Karmic Maxi är nu klar för gratis nerladdning.