Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

Ubuntu 10.10

Jag har precis uppgraderat en av mina Ubuntu-installationer till version 10.10 - the Maverick Meerkat. Inga stora sensationer (tror jag), men ni som vill göra en sådan uppgradering (redan nu) ska/kan köra kommandot update-manager -d (som root).

Alternativ för kommentarvisning

Välj ditt önskade sätt att visa kommentarerna och klicka på "Spara" för att verkställa dina ändringar.

bittins bild

har gjort samma sak, det enda jag märkt på min netbook är nya fonter Tongue

extons bild

Ja, det mesta nya är nog "under the hood". T. ex. en ny kernel (2.6.35).

LINUX.EXTON.NET

FoHs bild

Inga jätteförändringar kanske. Temat har väl fått lite ansiktslyft överlag med fonter och lite andra färger på element, snyggare gradienter osv. Software Center och de sk indicator-menyerna är väl två andra saker som kanske står ut lite. Netbook-versionen är väl den som sett mest förändring senaste halvåret.