Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

"EXTONS" på Open Invention Network®

Open Invention Network® is an intellectual property company that was formed to promote Linux by using patents to create a collaborative environment. It promotes a positive, fertile ecosystem for Linux, which in turns drives innovation and choice in the global marketplace. This helps ensure the continuation of innovation that has benefited software vendors, customers, emerging markets and investors.

"EXTONS" är nu med i OIN Community of Licensees. (Jag är således i gott sällskap).

OIN® Founding Members & Licensees: IBM, NEC, Novell, Philips, Red Hat and Sony.

Kommentar
Mitt medlemskap i OIN torde vara det slutliga "beviset" för att min remasterverksamhet inte strider mot några upphovsrättslagar eller andra lagar, vilket medlemmar på olika linuxsajter ifrågasatt. Och om någon skulle tro att jag själv initierat saken så är det faktiskt så att företrädare för OIN kontaktade mig och bad mig bli en s k licensee. (Jag hade aldrig hört talas om OIN innan dess).