Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

ExTiX 9 x64 - Den slutliga versionen 120108

Jag har lagt ut en ny version av ExTiX 9 x64 idag. Rättat div. smärre fel och bytt ut kerneln till 3.1.8-extix. Alla program har också uppgraderats till senaste tillgängliga version per idag (120108). Det innebär bl a att Firefox är i version 9.0.1 nu.

ExTiX 9 x64 är nu helt perfekt. D v s såvitt jag själv kunnat konstatera. Tacksam för om du rapporterar ev. fel du upptäcker här som en kommentar eller direkt till mig.

Se en LISTA över alla installerade program 120108.

LÄS MERA...