Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

Kör Slackware från en USB-pinne!

SlackEX 14.0 64bit är avsedd att köras från USB-sticka. Det nya i version 130221 av SlackEX är att alla dina systemändringar (inkl. nya programinstallationer) är kvar på stickan efter omstart. På så sätt blir du riktigt portabel. D v s stickan med alla dina ändringar kan köras på alla "normala" datorer.

LÄS MERA...