Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

exGENT har laddats ner över 800 gånger denna vecka...

Nya exGENT (Gentoo) live med LXDE och genkernel-3.5.7-gentoo-exton har laddats hem över 800 gånger denna vecka via Souceforge.net! Härtill kommer alla nerladdningar via Svenska Linuxföreningens server. (Okänt hur många).

exGENT borde alltså vara en rätt "bra" Linux live-skiva.

Läs mera om exGENT...