Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

For people who are "creative and enjoy individualism"

Jag har lagt ut en ny version av PuppEX (Puppy Slacko 5.4).

Varför är Puppy Linux så speciellt (bra)?
Så här har medlemmen Libretto100ct på Puppy (Murgas) forum sammanfattat saken: Puppy is a thinking man's (or woman) OS. It's for people who have passion in all areas of their life. It's for people who are creative and enjoy individualism. It's not for spectators.......though that degree of usability is obviously well on it's way. Jag skulle själv aldrig kunna uttrycka det bättre.