Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

Fedora 18 med Cinnamon 1.6.7

 Den som vill testa det eminenta linuxsystemet Fedora 18 64bit (Spherical Cow) live med kernel 3.8.1 och den nu så populära skrivbordsmiljön Cinnamon 1.6.7 kan ladda hem min nya version 130307 av Exton|Defender.

LÄS MERA...

Bild