Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

Nya exGENT (Gentoo) live med kernel 3.7.10-gentoo-exton

Testa gärna nya exGENT version 130318. I den nya kärnan 3.7.10 har jag lagt in stöd för nästan all hårdvara. Bl a stöd för alla Atheros och Broadcoms trådlösa kort. Observera också möjligheten att enkelt installera exGENT till USB-sticka och spara alla systemändringar (inkl. nya programinstallationer) på stickan. 

Version 130318 av exGENT är i topptrim. Jag har igår utan problem kunnat uppdatera hela systemet med kommandona:

# emerge --update --deep --newuse world
# emerge --depclean
# revdep-rebuild

LÄS MERA...