Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

Ny version av ExTiX 13 :: Det ultimata linuxsystemet

NYHETER 130711
Jag har lagt ut en ny version av ExTiX 13 idag (130711) i vilken kernel 3.9 är utbytt mot kernel 3.10 (senaste). Vidare har alla installerade program uppgraderats till senaste version per 130711.

NEWS 130711
ExTiX 13 has been downloaded in thousands via Sourceforge.net. Today (130711) I have uploaded a new version (130711) with Gnome 3.8. This new version of ExTiX 13 is bug free (as far as I know) and uses the latest kernel 3.10.

LÄS MERA…

Bild