Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

Nya ExTiX 13 med Gnome 3.10 (senaste version) och kernel 3.12.0-0-exton

ExTiXNya ExTiX 13 Linux live dvd version 131031 är baserad på Ubuntu 13.10, som släpptes 131017. Jag har ersatt skrivbordsmiljön Unity (Ubuntu) med Gnome 3.10, som ännu inte finns i Ubuntus officiella programförråd. Använd kernel: ”Min” specialkernel 3.12.0-0-exton med stöd för ”extra allt”.

Vem passar ExTiX för?
Alla som gillar Ubuntu/Debian och vill ligga i framkant.

LÄS MERA…