Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

En ny och bättre version av MeX Linux är klar!

MeX Linux is based on Linux Mint. (I.e. Linux Mint 16 – codenamed “Petra“, released 20131130 and on Ubuntu 13.10 – codenamed “Saucy Salamander”, released 20131017).

NEWS 140301
All packages in MeX Linux have been upgraded to the latest version by 140301. Cairo-Dock has been added. The most important change is that I have replaced the install program Ubiquity with MeX Installer. The installation to hard drive is now so simple that a 10 year old child can do it. Watch a SLIDESHOW of the hard drive installation process.

MeX Cinnamon 2.0 skrivbord med Dairo-Dock

LÄS MERA…