Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

LFA (Linux for All) – version 140306

Version 140306, 13.10, 64 bit, med Mate och fyra andra skrivbordsmiljöer

Bild

The system is a remaster of Ubuntu 13.10 – codenamed Saucy Salamander, released on October 17, 2013. The original system includes the Desktop Environment Unity 7.1 (Ubuntu). I have added LXDE, Mate 1.6.0, Razor-qt 0.4.1 and XBMC 12.0 (An award-winning free and open source (GPL) software media player and entertainment hub for digital media) as alternatives, so that everyone on the spot (during live operation) can compare the different five Desktop Environments. The system language is ENGLISH.

Changes
I have corrected some minor errors. LFA is now more stable than ever. All packages have been upgraded to the latest version by 140306.

Who is LFA for?
All who like Ubuntu/Debian. In addition, anyone who wants to run a Linux system from an USB stick and saving system changes on the stick. A hard disk installation thus becomes “unnecessary”. Especially as you can run LFA super fast in RAM. (You’ll need then at least 2 GB of RAM in your computer). Furthermore, anyone who wants a “ready to go” Linux system. “All” necessary programs are pre-installed in LFA. The LFA ISO-file is of 1610 MB. Ubuntu original is of about 900 MB.

LÄS MERA...

 

Alternativ för kommentarvisning

Välj ditt önskade sätt att visa kommentarerna och klicka på "Spara" för att verkställa dina ändringar.

extons bild

Build 140317 of LFA (with five different Desktop environments) is now more stable than ever. All packages have been upgraded to the latest version by 140317.

NEWS
Kernel 3.13.0-6-exton is replaced by kernel 3.13.0-17-exton corresponding Kernel.org’s stable kernel 3.13.6, released 140307. I have also replaced Ubuntu’s installation program Ubiquity with LFA Live Installer, which is a clone of Debian Live Installer. The installation to hard drive is now so simple that a 10 year old child can do it. Watch a SLIDESHOW of the hard drive installation process.

LÄS MERA…

LINUX.EXTON.NET