Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

ArchEX dual 64/32 bit with LXDE and kernel 3.14.2-1-ARCH

ArchWhat is ArchEX dual?
ArchEX 64bit/32bit dual is a new (140507) Linux live DVD based on Arch Linux. Arch motto is KISS (Keep It Simple Stupid). ArchEX uses kernel 3.14.2-1-ARCH (latest stable kernel) and the LXDE Desktop environment.

BENEFITS of ArchEX/Arch Linux
“Cutting Edge”-software and speed.

READ MORE…