Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

Exton|Defender SRS (i tre versioner) – nu om version 140607 med Mate 1.8.1

NEWS 140607 re. Exton|Defender based on Slackware 14.1
I’ve made a new version of Exton|Defender 64 bit based on Slackware 14.1. It uses Mate 1.8.1 and kernel 3.14.5-x86_64-exton. The Mate Desktop environment is not included in Slackware’s official repositories. To be able to install Mate in Exton|Defender I had to add Salix‘s repositories. The MATE Desktop Environment is the continuation of GNOME 2. It provides an intuitive and attractive desktop environment using traditional metaphors for Linux and other Unix-like operating systems. Note: I’ve also arranged it so that version 140607 can run from RAM. I wonderful way to run a Linux system. I.e. super fast! When Exton|Defender has booted up from the USB stick you can eject the stick.

LÄS MERA…