Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

Latest News about EXTON Linux MultiBootCD 6-OS

15.06.2014
A new version of EXTON Linux MultibootCD 6-OS is ready. Changes: New (latest) versions of Puppy Linux, 4MLinux and SliTaz.

What’s the point of running EXTON Linux MultibootCD 6-OS?
Anyone who is slightly interested in Linux and want to see how far the development of the most famous mini Linux systems have reached should try it. Naturally, also all who own older 32 bit computers that require a smaller system, which can run smoothly (quickly). Easy then to test the current systems on the CD (DVD) live to find out which one suits you (and your computer) best.

READ MORE…