Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

Softpedia about Debian/Raspbian PIXEL Exton Build 180316

Softpedia 180315: Developer Arne Exton announced today the release of the third iteration of its Raspbian PIXEL remix rebased on the Debian GNU/Linux 9 "Stretch" operating system and synced with the upstream changes.

"Raspbian PIXEL for PC and Mac is a Debian-based operating system created by the Raspberry Pi Foundation for those who want to run the de facto standard Raspberry Pi OS on their personal computers too. Arne Exton did a remix of Raspbian PIXEL a few years ago to include the Refracta tools.

With the Refracta tools installed by default, users were able to easily install the operating system on their PCs or Macs, as well as to make their own remix of Raspberry Pi Foundation's Raspbian PIXEL OS. Today's update brings the latest software versions and rebases the OS on the latest Debian GNU/Linux 9 "Stretch" series."

READ MORE: http://news.softpedia.com/news/raspbian-remix-lets-you-create-your-own-s...